16/3/18

La nova línia d'autobús exprés E95, que connectarà Castelldefels i Barcelona sense parades intermèdies, entrarà en funcionament el proper 22 de març


- El nou servei serà la primera de les línies metropolitanes AMB Exprés que posarà en marxa l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

- D'altra banda, un nou Metrobús connectarà Castelldefels amb Cornellà

La nova línia de Bus Exprés E95 connectarà a partir del proper dijous 22 de març Castelldefels i Barcelona de manera directa, sense parades intermèdies. El nou servei funcionarà tots els feiners de dilluns a divendres excepte el mes d'agost i tindrà dues parades al municipi. El principi (o final) de trajecte a la parada del carrer Santiago Rusiñol, situada al centre de la ciutat; i una altra al Campus de la UPC, des d'on connectarà directament amb La Campana. A Barcelona, tindrà després dues parades més, a plaça Espanya i Ronda Universitat, final (o principi) de trajecte.
Les sortides, tant des de Santiago Rusiñol com des de Ronda Univeristat seran, cada 20 minuts, de 6.15 a 9.55 hores i de 15.15 a 19.55 hores.
La seva creació no eliminarà les línies convencionals, sinó que serà un servei de reforç dins de l'oferta global actual.

Un nou Metrobús connectarà Castelldefels amb Cornellà
L'AMB contempla posar en funcionament un nou servei de Metrobús que es basarà en línies metropolitanes d'alta freqüència, amb un interval de pas inferior als 10 minuts, i per tant, similar a la freqüència de metro. Aquesta última xarxa recorrerà els principals corredors metropolitans, que actualment ja suporten un volum molt elevat de viatgers en transport públic, causant sovint problemes de congestió, puntualitat i pèrdua de qualitat. Està previst que una d'aquestes línies sigui Castelldefels-Cornellà.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario