17/1/18

Nova edició del ‘Passaport Gastronòmic’ “GOURMET”



El proper 20 de gener, s'engega la setena edició del Passaport Gastronòmic Gourmet, una iniciativa promoguda pel Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, que permetrà navegar per la gastronomia que ofereixen diferents restaurants de Castelldefels amb menús de 20, 25, 30 o 35 euros.

Segons el president del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels, Manuel Ángel Ortiz Chumillas, l'objectiu principal del passaport és satisfer el client. Enguany,  s'ha decidit realitzar menús amb diferents preus, perquè siguin accessibles al públic i alhora puguin estar inclosos tots els restauradores de la ciutat que ho desitgin.
Per això, ja es troba en marxa el PASSAPORT GASTRONÒMIC “GOURMET”, perquè els comensals gaudeixin dels restaurants del Baix Llobregat amb un menú tancat, i amb tot inclòs. Cada local especifica la seva oferta i el comensal ha de segellar el Passaport, en la visita, per poder entrar en el sorteig d'un Creuer. És el setè any que s'efectua aquest itinerari, amb molt d’èxit entre els paladars més exigents i amb un bon nivell de satisfacció entre els restauradores. No esperis més i fes la teva reserva
Castelldefels és la Capital Gastronòmica del Baix Llobregat. Aquest any tenim una nova web on  es poden consultar totes les activitats que duem a terme al llarg de l'any. També hem implantat una nova APP, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Castelldefels, amb el patrocini de Solbar, i l'organització del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i el Baix Llobregat.
El president del Gremi ha declarat:  “no ens cansem de treballar pel bé dels establiments associats. Agraïm sempre l'esforç realitzat pels participants i convidem tothom en general a gaudir de l'estupenda gastronomia de la zona”.

GREMI D’HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS I BAIX LLOBREGAT
Mari Carmen Jiménez (Dept. Administració)
Lola Jiménez (Dept. Comercial)
Tel. 93 665 37 54 / 697 687 632
Més informació: https://gremihostaleria.cat/pasaporte-gastronomico-gourmet-2018.html
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario