4/1/18

Castelldefels a punt per rebre els Reis Mags d'Orient




Melcior, Gaspar i Baltasar i el seu seguici arribaran a la ciutat aquest divendres 5 de gener per la sorra de la platja (12h); i per la tarda, a partir de les 18 hores, recorreran els carrers del centre amb la tradicional Cavalcada de Reis

Aquest divendres, 5 de gener de 2018, els Reis d'Orient tornen a Castelldefels per omplir de màgia i regals els carrers i habitatges de la ciutat. Com ja és habitual, Melcior, Gaspar i Baltasar han marcat Castelldefels com una prioritat en la seva agenda perquè saben que aquí sempre els rep un gran nombre de nenes i nens que els traslladen el seu amor i il·lusió.
Contents de poder venir a Castelldefels, Ses Majestats han anunciat que tornaran a la ciutat acompanyats dels seus camells per la sorra de la platja amb una caravana de patges, carters reials i d'animals que porten tots els regals per als nens i nenes de la ciutat. Segons han informat des del gabinet de premsa dels Reis, el seguici sortirà a les 12 hores per la sorra a l'altura de l'avinguda República Argentina i finalitzarà a l'alçada del carrer 4. Una vegada finalitzat aquest recorregut, Ses Majestats pujaran al Castell de Castelldefels per descansar i ultimar els preparatius de la Cavalcada i l'operatiu nocturn de repartiment de regals.
La Cavalcada de Reis pels carrers de la ciutat començarà a les 18 hores. Com cada any, Ses Majestats sortiran del Castell i faran el següent recorregut acompanyats de les carrosses de diferents entitats de Castelldefels: avinguda Manuel Girona, plaça Joan XXIII, avinguda Manuel Girona, avinguda Constitució, carrer Doctor Ferran, carrer Arcadi Balaguer, i finalment plaça de l'Església, on es preveu que la cavalcada arribi sobre les 20 hores aproximadament.
Carrosses d’entitats
Enguany participaran a la cavalcada de la tarda les següents carrosses d'entitats de la ciutat: Associació de Veterans Futbolistes de Castelldefels, Associació Gent Gran Castelldefels, Església Evangèlica, Futbol Sala Femení Castelldefels, Patachow, Castelldefels en Dansa, Castelldefels Hockey Club, Hermandad Cristo de la Paz i l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels. Com és tradició, la Carrossa de l'Estel (amb l'Escola Municipal de Dansa) obrirà la comitiva i "La Carbonera" (amb els Diables de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels) la tancarà. A ella s'hi sumaran tres bandes musicals.
Seguint el protocol, els Reis faran primer la seva ofrena al pessebre i després, ja al balcó de l'ajuntament escoltaran la carta de desitjos comuns dels nens de la ciutat, enguany a càrrec dels alumnes de tercer de primària de l'Escola Els Pins (guanyadors del concurs escolar de cartes als Reis). Després, Ses Majestats rebran de mans de l'alcaldessa la clau de la ciutat per poder accedir a totes les llars de Castelldefels. Just abans de començar el repartiment de regals, els Reis recolliran les últimes cartes a les portes de l'Ajuntament.

Notícies relacionades:
Afectacions al trànsit i l'accés als guals per la Cavalcada de Reis

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario