19/1/18

Castelldefels presenta a FITUR el ventall de possibilitats turístiques que ofereix el municipi



Fins el proper 21 de gener, el municipi estarà present a la Feria Internacional de Turismo FITUR, el punt de trobada global per als professionals del turisme i la fira líder per als mercats iberoamericans

Castelldefels participa sota el paraigua de Costa Barcelona, dins de l'espai de l'Agència Catalana de Turisme. Aquest és un espai on promocionar el municipi a diferents nivells: turisme familiar, atractius turístics com la platja o la muntanya, turisme esportiu, turisme de negocis, proximitat a Barcelona i l'aeroport, restauració i hostaleria de qualitat...
Castelldefels és una destinació a més que, durant els últims anys, ha apostat per la innovació i les noves tecnologies en la gestió i la promoció de la destinació, tal com es va posar de manifest en l'informe diagnòstic de destinació intel·ligent, elaborat per Segittur, i lliurat a l'Ajuntament a finals de 2013.
Per a Castelldefels, la cita esdevé una bona oportunitat per establir contactes i mantenir reunions de treball amb diferents representants del sector turístic tant nacional com internacional. Així, l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), la regidora de Comerç, Turisme i Hostaleria, Ana Quesada (Movem), i el president del Gremi d'Hostaleria, Manuel Ángel Ortiz, acompanyats de diferents tècnics municipals de turisme i membres de la junta del Gremi desenvoluparan un pla de treball amb diferents reunions a nivell tècnic amb agents del sector per establir sinergies i col·laboracions que puguin generar més visites a la nostra ciutat, i també es realitzaran reunions més de tipus polític en què participarà l'alcaldessa i la regidora de Turisme amb altres representants d'altres administracions. Quesada explica que enguany repeteixen “experiència a FITUR acompanyats pel Gremi d'Hostaleria i amb unes perspectives molt positives després de la millora dels números del sector l'any passat”.
Així, la cita servirà per promocionar la ciutat a la fira de turisme més important del mercat espanyol i per realitzar tota una sèrie de reunions i trobades. Des del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels, el seu president Manuel Ortiz explica que “l'objectiu és conèixer i analitzar les noves tendències, agafar noves idees i també fer aportacions al sector”.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario