22/2/17

Programa del Carnaval de Castelldefels



Carnaval de Castelldefels
Dissabte 25 de febrer
CARNAVAL A LA PLATJA
Activitats organitzades per les Associacions de Veïns del Baixador i de Lluminetes.

10.30 h TALLER INFANTILS I PASSEJADA
Tots els nens i nenes disfressats esperaran l'arribada del Rei Carnestoltes al Club Nàutic (Carrer 514, núm. 1) amb un taller de maquillatge de cares i un taller per a guarnir la capa del Rei Carnestoltes.  Al finalitzar els tallers farem una passejada – ballada fins al c/ 4 i tornada al Club Nàutic. 

A partir de les 11.30 h PHOTOCALL DE CARNAVAL a la sorra de la platja a l'altura del c/4. Tots els nens i nenes que vulguin podran fer-se fotos i tenir un record de Carnaval. 

12 h a 13 h CORONAMENT DEL REI I LA REINA INFANTILS DEL CARNAVAL DE LA PLATJA. Per votació popular s'escollirà el Rei i la Reina infantils que seran coronats pel Rei Carnestoltes, al Club Nàutic (Carrer 514, núm. 1). 

13 h 1R CONCURS DE TRUITES DE CARNAVAL
El lliurament de les truites es farà a la Sala Polivalent de l'Espai del Mar, situada al Club Nàutic ( planta 1), fins a les 12 h. Al finalitzar l'entrega de premis hi haurà una degustació popular de les truites participants i un aperitiu. 
12 h a 13 h DISSABTES FAMILIARS A LA BIBLIOTECA, Taller especial de Carnaval a càrrec d'Enigma Difusió Cultural. Per a infants a partir de 6 anys acompanyats d'un adult.

18 h  GRAN RUA DE CARNAVAL
Inici de la Rua a la rambla de Blas Infante.
Recorregut: rambla de Blas Infante, plaça de Joan XXIII, av. de Manel Girona, carrer de l'Església, c/ d' Albert Einstein, c/ Major, c/ d'Arcadi Balaguer i plaça de l'Església.

20 h  ARRIBADA DEL REI CARNESTOLTES I DEL SEU SEGUICI I LLIURAMENT PER PART DE L'ALCALDESSA DEL BASTÓ DE COMANDAMENT DE LA CIUTAT.
Plaça de l'Església 

20.30 h a 23.30 h GRAN BALL DE CARNAVAL amb  el grup de versions Orquestra Tropical.

21.30h LLIURAMENT DE PREMIS   
Plaça de l'Església
Diumenge 26 de febrer
16 h GRAN RUA INFANTIL DE CARNAVAL
Inici de la Rua a la Rambla de Blas Infante.
Recorregut: rambla de Blas Infante, plaça de Joan XXIII, av. de Manel Girona, carrer de l'Església, c/ d' Albert Einstein, c/ Major, c/ d'Arcadi Balaguer i plaça de l'Església.

17 h BALL I ANIMACIÓ INFANTIL DE CARNAVAL amb la companyia Pentina el Gat amb l'espectacle 
Balambambú i LLIURAMENT DE PREMIS. Plaça de l'Església.
La Rua Infantil i el ball d'animació estan organitzats per la Xarxa d'Espectacles Infantils i Juvenils, amb el suport de l'Ajuntament de Castelldefels. 

17 h BALL DE CARNAVAL DE LA GENT GRAN. Obert a tothom. Tota la gent gran que vingui disfressada s'endurà un petit record i hi haurà tres premis a les millors disfresses.
 Centre Frederic Mompou.

NOTA: En cas de pluja o condicions meteorològiques adverses, s'anul·laran totes les activitats al carrer.
 


www.laprensamagazine.cat