30/5/17

El 10 de juny Castelldefels canviarà d'alcaldessa en compliment del pacte de govern


Candela López passa Presidencia a Maria Miranda
 



















L’Alcaldia passarà de Movem al PSC

L'actual alcaldessa de Castelldefels, Candela López (Movem) renunciarà al càrrec el proper 7 de juny i serà substituïda al capdavant del consistori per la primera tinent d'alcalde, Maria Miranda (PSC), en compliment del pacte de govern que mantenen el PSC, Movem (ICV-EUiA-MES), ERC, Castelldefels Sí Pot i el PDeCAT.
Fonts municipals han informat a Europa Press que, després de la renúncia de López, el 10 de juny tindrà lloc el ple per a l'elecció de la nova alcaldessa, càrrec que recaurà en la socialista Maria Miranda.
Candela López va ser triada alcaldessa de Castelldefels el 13 de juny de 2015 amb el suport del PSC, Movem, ERC, Castelldefels Sí Pot i l'antiga CiU, que es van unir per desallotjar de l'alcaldia al PP, la força més votada en les últimes eleccions municipals.
Durant el seu mandat, Candela López ha re municipalitzat el servei de neteja i recollida de residus, ha elaborat el mapa de capacitat acústica que estableix el límit de sorolls en diferents zones de la ciutat i ha adherit a Castelldefels a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).
A partir del 10 de juny, l'alcaldessa de Castelldefels serà Maria Miranda, del PSC, que ostentarà el càrrec fins a les eleccions municipals de 2019.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario