27/10/16

L'Escola Municipal de Dansa actua davant 200.000 persones a la Festa dels Súpers



El macroshow organitzat per TV3 
està considerat l'esdeveniment infantil 
més gran d'Europa

L'Escola Municipal de Dansa de Castelldefels va actuar els passats 22 i 23 d'octubre davant 200.000 persones a la Festa dels Súpers. 18 ballarines de l'Escola van actuar a l'escenari de l'Estadi Olímpic de Montjuïc dins el marc de la Festa del CLUB SUPER 3, que organitza Televisió de Catalunya. El macroshow està considerat l'esdeveniment infantil més gran d'Europa
Després de passar per una audició i quatre setmanes d'assajos, el grup de noies d'entre 10 i 14 anys, sortia a l'escenari per posar en escena un muntatge que  barrejava el funky i l'estil urban dance amb un mix de cançons que han estat numero 1 a les llistes d'èxits. Les noies van actuar sota la direcció del professor de hip hop de l'Escola de Dansa Suuan, que alhora és coreògraf del programa RAT RANK de TV3.
El grup de l'Escola Municipal de Dansa va ballar quatre vegades al llarg del cap de setmana. Una d'aquestes actuacions es va poder veure en directe per TV3 dissabte al matí.
A més de l'Escola de Dansa, també hi van actuar  els Brodas Bros, amb el seu espectable de hip-hop, Soul Machine, la Big Band Combo de Granollers y els Xiula.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario