12/9/16

Aquest dijous, a la Sala Margarida Xirgu. Movem DEBAT: La gestió pública dels serveis municipals



Nota de Premsa, que ens fa arribar
MOVEM CASTELLDEFELS

Benvolguts/des,

Fa poc més d'un any que Movem Castelldefels lidera el govern de la ciutat. En aquest temps, hem dut a terme nombroses actuacions en tots els àmbits que han millorat la ciutat i la qualitat de vida de la ciutadania i, el proper dijous, 15 de setembre, volem debatre sobre la reestructuració que hem fet en diverses empreses municipals així com de la reorganització que volem dur a terme en alguns serveis.

Abans de l'estiu vam finalitzar el procés de tancament de Castelldefels Projeccions, empresa d'urbanisme municipal, i ara comencem el curs amb el repte d'assumir la gestió pública de serveis municipals rellevants, amb l'objectiu d'oferir-los amb més qualitat i amb més eficiència.

Des de Movem Castelldefels treballem per millorar els serveis públics a la ciutat, i ho volem fer aprofundint col•lectivament en el debat de la millora de la gestió pública, des de l'experiència que estem portant a terme al capdavant de l'Ajuntament. Volem donar resposta a les necessitats de la ciutat amb valentia avançant cap a una gestió pública eficient. 

Per això Movem Castelldefels vol dedicar tota una sessió a debatre sobre aquest model de gestió i quines possibilitats tenen les ciutats com la nostra per poder portar a terme aquestes tasques, per encetar un espai de debat constructiu per a Castelldefels.

Us esperem el proper Dijous, 15 de setembre a les 19 hores a la Sala Margarida Xirgu C/Bisbe Urquinaona, 19.

Com veureu, comptarem amb la presència de:
Ferran Espinosa, economista
Ramon Morera, regidor d'Urbanisme i Medi Ambient
Candela López, l'Alcaldessa de Castelldefels.

Esperem que aquesta convocatòria sigui del vostre interès. Veniu a dir-hi la vostra!


Comissió de Coordinació
Movem Castelldefels
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario