17/6/16

UNA CURSA SOLIDÀRIA A LA PLATJA DE CASTELLDEFELS RECAPTA 8.500 EUROS PER A LA CREU ROJA


D’esquerra a dreta de la imatge: Daniela Gurrieri y Gabriel Morán, de l’Iguana Grup, Alain Cruz i Patricia Martín, 
d’Aurun Store, Lidia Lanuza i Manuel Jerez, de la Creu Roja


Èxit de la 5ena edició de la cursa solidària 
Tomtom Aurun Sunset Beach 2016 By Iguana Grup

L’organització de la Tomtom Aurun Sunset Beach 2016 By Iguana Grup va fer entrega ahir nit d’un xec de més de 8.500 euros a la Creu Roja a Castelldefels, diners que es van aconseguir la setmana passada en la cursa benèfica que des de fa cinc anys se celebra a la sorra de la platja d’aquesta població del sud de Barcelona. La competició esportiva de running popular s’ha convertit en una de les més importants i emblemàtiques d’aquesta modalitat que es realitzen al litoral català.
Aproximadament uns 600 corredors es van donar cita en la 5ena edició de l’Aurun Sunsent Beach, la tradicional cursa benèfica que s’organitza a la sorra de la platja de Castelldefels, i que enguany es va dur a terme en un circuit al voltant de la guingueta que l’Iguana Grup té a Castelldefels, empresa que també col·labora amb l’esdeveniment. Aquesta edició ha aportat la novetat que s’han ampliat les categories, i s’ha inclòs una cursa infantil, fet que ha donat una dimensió més nombrosa i familiar a l’esdeveniment. Això ha permès la recapta de més de 8.500 euros, molt més que en l’edició anterior, diners que es van entregar ahir en un sopar a la Creu Roja a Castelldefels, i que van sortir de les inscripcions i de les aportacions dels patrocinadors.
Segons comenta Gabriel Morán, copropietari de l’Iguana Grup, “la nostra filosofia empresarial ha anat sempre dirigida a promocionar una platja familiar, lúdica i esportiva, alhora que solidària”. L’Iguana Grup és actualment l’empresa que més guinguetes té a les platges del sud de Barcelona, en concret, en regenta nou. Morán remarca que “vam començar a Castelldefels, concessió que acabem de renovar per 4 anys més; tenim també la de Les Botigues de Sitges, i aquesta temporada n’hem obert sis més a Gavà. La nostra intenció és continuar amb els valors que ens han permès créixer i, a més, estem apostant per una estètica d’inspiració marcadament mediterrània a les guinguetes, molt lluminosa i acollidora. Bona part de l’èxit d’aquesta cursa solidària ens confirma que tant els ciutadans com els empresaris compartim el desig d’un ús social, sostenible i de qualitat de la platja del sud de Barcelona”.
La companyia Aurun Store valora la implicació de totes les guinguetes de Castelldefels en general en la cursa de l’Aurun Sunset Beach durant els últims cinc anys. Segons expliquen, sempre han tingut la màxima col·laboració per part d’aquest establiments. La proposta del
2016, que s’ha materialitzat a través de l’Iguana Grup, ha aportat un plus de participants degut al públic essencialment familiar que visita les seves guinguetes, i, el que és més important, que això ha permès recaptar una quantitat superior de diners per a beneficència. Aquesta opinió la complementa en Gabriel Morán, de l’Iguana Grup, afegint que “la cursa del Aurun Sunset Beach, que ja és una referència a les platges del sud de Barcelona, pot tenir una importància encara major si continuem sumant esforços entre tres entitats com la Creu Roja de Castelldefels, l’Aurun Store i l’Iguana Grup en els anys venidors, ja que compartim els mateixos objectius de ciutat de qualitat, concepte, el de qualitat, que també ha de ser present en accions socials i solidàries”.
L’acte d’entrega del xec d’ahir va acabar amb un agraïment especial a l’Ajuntament de Castelldefels, en concret a l’alcaldessa, Candela López, per la seva implicació i recolzament a l’esdeveniment. També és va voler fer menció als 60 voluntaris de la Creu Roja, als participants i a tota la ciutadania i visitants que ja han fet seva una cursa, la qual va camí d’esdevenir un model exitós i exportable d’esport de platja. Els diners recaptats aniran íntegrament a recolzar els programes per a la gent gran que està desenvolupant la Creu Roja de Castelldefels. Lidia Lanuza, presidenta de la Creu Roja a Castelldefels, va voler destacar el gran i imprescindible paper de la força humana del voluntariat, persones que un cop més van demostrar el seu saber fer, una gran capacitat de treball i una dedicació incondicional per a les causes assistencials.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario