25/6/15

Canvi de presentadors a TV3, la propera temporada


Canvis a TV3


Ariadna Oltra deixa el '.Cat'

Xavi Coral serà el nou presentador del programa, 
i García Melero conduirà el 'Divendres'

A partir de la propera temporada, que comença al setembre, Ariadna Oltra ja no dirigirà el programa '.CAT'. La periodista conduirà el 'TN migdia', amb Carles Prats.

Xavi Coral serà el proper presentador del programa que fins ara dirigia Oltra. En lloc de Coral, que presentava el 'Divendres', el conduirà a partir del setembre Helena García Melero.

A més, Núria Solé serà la presentadora de la segona franja d''Els Matins'. Al canal informatiu 3/24 Xavier Graset presentarà el programa de debat.

Segons ha informat la televisió pública catalana, "amb aquest moviment de professionals la cadena vol impulsar i fer evolucionar diferents franges d'informatius i entreteniment a partir de la nova temporada de tardor".

La pregunta o les preguntes: Respon axó a pressions per la posició valenta de Xavi Coral?  Qui decideix a TV3? En Duran? Els unionistes? No s’ha de passar per alt que el director actual de TV3, que va substituir a Mònica Terribas, es Eugeni Sallent, que havia estat director de RAC1, emissora del Grup Godó, on pertanyen també 8TV i La Vanguardia.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario