31/3/15

Crida a les empreses per recolzar la creació d'un casal d'estiu per a nens autistes



El cost del casal es de 12.000 euros, pel que s'anima a les empreses que estiguin interessades en donar suport a aquesta causa a contactar amb la secció municipal d'Esports

L'Ajuntament de Castelldefels impulsa una nova iniciativa solidària a través de la plataforma global iWOPI, que converteix els quilòmetres que fas mentre practiques esport en euros que es destinen a la causa solidària que tu triïs. El projecte impulsat per l'Ajuntament és la posada en marxa d'un casal d'estiu aquest any 2015 per a nens amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA).

Amb aquesta aposta, Castelldefels es converteix en la primera ciutat a nivell mundial que connecta amb els seus ciutadans a través de iWOPI i incorpora les xarxes socials i l'activitat física per dur a terme projectes d'alt impacte social amb la col·laboració de les empreses.
L'associació ISTEA (Integració Social del Trastorn d'Espectre Autista) de Castelldefels i el Centre Assistencial SIGMUND han presentat a l'Ajuntament de Castelldefels el projecte d'un Casal d'estiu per aquest any 2015. Aquest Casal té com a objectiu integrar i alhora servir de suport de les necessitats educatives especials dels nens amb Trastorn d'Espectre Autista.

En aquests moments, l'Ajuntament busca empreses patrocinadores per aquesta causa solidària i alhora proposa als seus ciutadans aquesta innovadora forma de col·laborar de manera altruista amb aquestes associacions. Aquelles persones que desitgin col·laborar amb aquesta causa s'han d'inscriure en iwopi.org. D'aquesta manera, podran donar els quilòmetres que realitzin mitjançant la seva activitat física a la causa de la nostra ciutat, que posteriorment seran convertits en euros per part de les empreses col·laboradores. La causa s'inicia el aquest 26 de febrer i podrem donar els nostres quilòmetres fins al 26 d'abril.

Totes les persones que vulguin participar i convertir els seus quilòmetres en euros aportats per les empreses col·laboradores, tan sols han de:
  • Registrar-se gratuïtament en iWOPI (www.iwopi.org)
  • Acumular els Km que fan corrent, caminant, amb bicicleta, etc. a través d'una App al teu telèfon mòbil (com Strava o RunKeeper), un rellotge o dispositiu GPS
  • Escollir la causa benèfica i donar els quilòmetres registrats.
Un cop a iWOPI i en la fitxa de la causa, els participants veuran tota la informació de manera detallada, els Km que han recorreguts, els km acumulats per totes les persones, la seva posició en el rànquing, així com la possibilitat de seguir i ser seguit per altres usuaris i també la possibilitat de difondre a les xarxes socials tant la causa com les seves donacions de km.

iWOPI (www.iwopi.org) és la primera comunitat online global, desenvolupada a Barcelona, que uneix persones, empreses i projectes socials a través de l'esport i l'activitat física. Set mesos després del seu llançament, la plataforma ja compta amb més de 9.000 usuaris en 25 països, ha llançat 22 causes solidàries i s'han donat més d'1 milió de quilòmetres.
El projecte de creació d'un casal d'estiu per a nens amb Trastorn de l'Espectre Autista s'ha quantificat en un total de 12.000 euros. Les empreses que estiguin interessades en donar suport a aquesta causa amb les seves donacions poden contactar amb la secció d'Esports de l'Ajuntament en el 93 664 10 54.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario