29/1/15

L’Ajuntament de Castelldefels imposarà multes de 750 euros por no recollir els excrements d’animals al carrer



L'Ajuntament segueix treballant per acabar amb els excrements de gossos a la via pública, un dels problemes que més preocupen als ciutadans de Castelldefels. En aquesta ocasió ho fa amb una nova campanya de conscienciació cívica que pretén recordar a la ciutadania que són els amos els que tenen la responsabilitat de no deixar les defecacions dels seus animals a la via pública, i que les multes poden ascendir a 750 euros.
Els espais naturals que envolten la ciutat,  també freqüentats per persones que passegen les seves mascotes (camí de Cal Ganxo, camí de la Deixalleria, Canyars…), són espais compartits amb altres ciutadans i amb molts usos i, per tant, també és prescriptiu recollir els excrements dels gossos en aquests espais.
En les diferents enquestes municipals, els ciutadans de Castelldefels evidencien com una de les seves principals queixes el problema dels excrements de gossos que es deixen als carrers. L'Ajuntament vol demanar, un cop més, la implicació cívica dels propietaris de gossos per recordar-los que, sense la seva col·laboració, aquest problema és difícil de solucionar. La campanya està formada per 8 imatges diferents que es col·locaran a diferents punts de la ciutat.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario