22/7/14

El Consejo General del Poder Judicial prohibeix als jutges favorables a la consulta contestar en català



El CGPJ els obliga a tornar a escriure en castellà el 
qüestionari sobre l'interrogatori pel suport al 9-N

Els jutges catalans que donen suport a la consulta del 9 de novembre hauran de repetir les preguntes sobre l'interrogatori en castellà, tal i com els ho ha exigit el Consejo General del Poder Judicial (CGPJ), que els investiga per pronunciar-se a favor de la consulta, tal i com publica avui el Diari ARA

El Promotor de l'Acción Disciplinaria del CGPJ, Antonio Jesús Fonseca-Herrero, va enviar un escrit als vuit jutges el 14 de juliol per obligar-los a escrure de nou les respostes, ara en castellà:
"Tots els informes s'han de trametre signats i redactats en castellà", diu l'escrit que ha enviat al president del TSJC, Miguel Ángel Gimeno.


Fonseca-Herrero va remetre un qüestionari el passat 18 de juny al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) perquè els jutges signants del manifest pro-consulta aclarissin els termes del seu suport al 9-N. Tal i com recull l'ARA, 
21 dels 33 jutges ni tan sols han contestat, tot i que l'interrogatori tenia data de 18 de juny i donava un termini de deu dies per fer-ho, segons el citat escrit del Promotor de l'Acció disciplinària. Ara Fonseca-Herrero exigeix que ho facin abans de cinc dies.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario