29/4/14

Es posa en marxa el programa Joves per l'ocupació


 Es realitzarà a través de la Guaita 
per a joves d'entre 16 i 25 anys
L'Ajuntament de Castelldefels, a través de La Guaita (Centre de Suport a l'economia de Castelldefels) ha dissenyat el programa d'experiència professional 'Joves per l'ocupació' adreçat a joves d'entre 16 i 25 anys en situació d'atur i amb dèficits formatius i baixa qualificació que hagin cursat un PQPI (amb o sense ESO). Els principals objectius del programa són facilitar les eines necessàries per accedir al món laboral i/o retorn al sistema educatiu incrementant així la formació i l'ocupabilitat del jove.
El programa comprèn una formació en l'especialitat d'Auxiliar d'imatge personal que inclourà diferents mòduls d'estètica i perruqueria per a 15 joves, pràctiques en empreses i preveu la possibilitat d'adquirir experiència professional mitjançant ajuts a les empreses que subscriguin contractes de treball amb joves participants.
S'ofereix la possibilitat d'adquirir el graduat en secundària en el cas de no tenir-lo i cadascuna de les persones rebrà 350 hores de formació per aprendre un ofici concret. Les actuacions que es desenvoluparan són:
- Tutorització i acompanyament a la inserció.
- Actuacions de formació:
1. Formació professionalitzadora (200h + 50h)
2. Formació per l'assoliment de competències clau (100h).
3. Formació per a facilitar l'obtenció del títol de graduat en ESO si escau
- Pràctiques formatives en empreses en entorn laboral.
Dates: Inici: 17 de març de 2014 Finalització: 23 de juliol de 2014.
Horari i dies de la setmana: De 9.30 a 13.30h. De dilluns a divendres.

A partir del 7 de juliol s'iniciaran les pràctiques en empreses. El programa es desenvoluparà fins el 30 d'abril del 2015.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario