24/4/14

Castelldefels aprova el Pla de Projecció Exterior de la ciutat



Els objectius d'aquest pla de projecció exterior, producte d'un
ampli procés participatiu i que serà presentat a la ciutadania el
proper 29 d'abril, són la Internacionalització de Castelldefels
com a ciutat turística, esportiva i del coneixement.

El Pla de Projecció Exterior, fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i la Diputació, s'ha elaborat amb el suport d'un ampli procés participatiu. Per a la seva elaboració s'ha comptat amb l'ajuda i assessorament de la Diputació de Barcelona i la participación d'entitats, ciutadans, polítics, tècnics i representants dels sectors més destacats de Castelldefels que han intervingut en les diferents comissions i grups de treball que s'han creat per elaborar-lo. El Pla pretén guiar l'actuació del municipi cap a altres territoris i estats per donar a conèixer i posicionar la ciutat, atraure persones i inversions, i en general, generar benestar i riquesa per a la ciutadania i els diferents sectors d'activitat socioeconòmica.
El Pla s'articula en tres eixos sectorials estratègics, que s'han definit a partir d'una diagnosi participativa en una primera fase de la seva elaboració.

Els tres eixos són:
Castelldefels, ciutat turística; Castelldefels, ciutat amb convocació esportiva, i Castelldefels, ciutat del coneixement i de la innovació.
Els tres eslògans conformen la visió de ciutat que Castelldefels vol projectar a l'exterior en els propers anys, visió que se situa en un marc internacional de referència europea.
Responen a la vocació que té la nostra ciutat, recollida en el Pla, de reforçar la seva projecció exterior i internacional associada a l'excel·lència en el coneixement i la innovació, la seva singularitat en matèria d'esports nàutics i piragüisme, la qualitat dels serveis adreçats als visitants i turistes així com la riquesa cultural, patrimonial i gastronòmica del municipi.

El Pla 2014-2020 serà presentat a la ciutadania el 29 d'abril. L'acte tindrà lloc a la Biblioteca Central (Espai Ramon Fernàndez Jurado), a les 19 h. A l'acte assistiran el diputat provincial, Juan C. GarcÌa Cañizares i el director de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, Jordi Castells. Per part de l'Ajuntament de Castelldefels estaran presents l'alcalde i la regidora de Participació.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario