21/2/14

PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DE MARIA MIRANDA A LES PRIMÀRIES DEL PSC DE CASTELLDEFELS

Comunicat de premsa

Demà dissabte, a les 12h a al local del PSC Castelldefels (c/Maria Aurèlia Capmany 8), tindrà lloc la presentació de la candidatura de Maria Miranda a les primàries obertes per triar el candidat del PSC a l’alcaldia de Castelldefels per a les pròximes eleccions municipals de 2015.
Amb el lema Fem realitat el Castelldefels dels nostres somnis, l’eix central de l’actuació de Maria Miranda seran les persones. Per portar a la pràctica aquest objectiu adquireix quatre compromisos: Fer de les polítiques socials la màxima prioritat, intensificar les relacions amb el teixit social, practicar una política de mà extesa a tothom i governar amb els ciutadans. La candidata assegura que es presenta perquè “m’estimo molt aquesta ciutat i em trobo amb les ganes, la il·lusió i l’energia suficient per liderar el meu partit perquè sigui un instrument del canvi que Castelldefels necessita”.

El procés s’ha iniciat amb el període de recollida d’avals de militants, que es prolongarà fins al 26 de febrer. Per ser nomenat formalment candidat cal recollir un 20% d’avals dels militants. A partir d’aquí, i amb els candidats i candidates que hagin assolit aquesta xifra de suport, es convoquen unes primàries en les que podra participar tota la ciutadania de Castelldefels més gran de 16 anys i estar empadronat al municipi. La persona guanyadora de les primàries serà nomenada oficialmente candidat o candidata a l’alcaldia de Castelldefels pel PSC.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario