21/2/14

Es presenta la candidatura d’en Ramon Morera a les Primàries del PSC-Castelldefels

Amb una important assistència de militants i simpatitzants es va presentar en l’Agrupació local del PSC de Castelldefels la candidatura d’en Ramon Morera a les primàries per encapçalar la llista del PSC en les eleccions municipals del 2015.
Sota l’eslògan “Millor per Castelldefels”, més de 50 persones presents en l’acte van poder escoltar la proposta d’un del dos candidats que busquen els avals per poder participar en les primàries obertes que el PSC de Castelldefels celebrarà el proper 5 d’abril.

L’acte presentat per la psicòloga Carme Sánchez , el candidat, Ramon Morera, metge de professió, va donar a conèixer el motius per què es presenta, quines son les seves propostes i els seus objectius, tot basat en la participació, la transparència, la honestedat i la obertura de la política i de l’organització política a la ciutadania.

“Vull un partit obert a totes les tendències i sensibilitats que formen i han format el PSC”. “Vull aconseguir que la meva ciutat, Castelldefels, sigui de les persones i per les persones”.

Ramon Morera, va agafar el compromís davant els assistents a l’acte que la seva implicació serà total i treballarà, conjuntament amb la gent que l’acompanya, per treure les polítiques de dretes i conservadores que estan gestionant actualment la política municipal, sense cap projecte de ciutat i que tenen com a màxima la privatització de la gestió pública.

“Volem treballar amb la il·lusió de fer un servei als nostres conciutadans, treballant de valent per llimar al màxim les desigualtats socials i culturals, i em comprometo, per què ho crec, que els alts càrrecs i alcaldes no ho haurien de ser més enllà de vuit anys consecutius, per què no es bo per a ningú fer de la política representativa una professió”

L’acte va cloure amb la intervenció dels assistents plantejant al candidat les preocupacions que més angoixa a la ciutadania.

La campanya  i les propostes de la candidatura d’en Ramon Morera es poden seguir en el xarxes socials, facebook i el bloc “millorpercastelldefels.com


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario