30/12/13

Cel enterbolit i ambient menys fred per tancar l'any

La nit de Cap d'Any no serà tan gèlida com les dues últimes. 
Aquesta setmana ens tornaran a creuar diversos fronts, 
el més capacitat per fer ploure arribarà dissabte 

Encetem setmana amb temperatures molt baixes. Aquest matí la majoria de termòmetres han baixat sota zero a l'interior, amb glaçades fortes al Pirineu. Al migdia l'ambient serà una mica més agradable que ahir, però pocs termòmetres superaran els 11 o 12 graus. 
El pas d'un front poc actiu enterbolirà el cel amb el pas de les hores, però no deixarà pluja enlloc. Els núvols prims no seran només la tònica d'avui, sinó que durant bona part de la setmana s'aniran fent presents a estones.
A part del d'avui, un altre front dijous i un altre dissabte ens visitaran aquesta setmana. El de dijous farà arribar núvols més espessos i fins i tot deixarà algunes gotes a l'oest, però de tots tres el de dissabte, per ara, és el que sembla més actiu: el cap de setmana que ve podria començar amb xàfecs i ventades. 

La nit de Cap d’Any no serà tan freda
El front d'avui farà pujar les temperatures, la nit de Cap d'Any no serà tan freda com les dues últimes i els valors sota zero quedaran restringits bàsicament al Pirineu. No hi haurà pluja enlloc en el canvi d'any, tot i que el cel continuï enterbolit a molts indrets.
A llarg termini tot fa pensar que la processó de fronts continuarà durant les primeres setmanes del 2014, per tant, cal esperar un temps marcat pel vent i els canvis de temperatura, però sense cap situació de temperatures especialment baixes.


www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario