31/10/13

El cuiner de l'any 2013, Albert Marimon, plat principal de les X Trobades Gastronòmiques



Organitzades pel Gremi d'Hostaleria de Castelldefels, les Trobades se celebren enguany el dilluns 4 de novembre al palau de congressos de l'Hotel don Jaime (18 h)
Dilluns, 4 de novembre (18 h), el palau de congressos de l'Hotel don Jaime és enguany l'escenari de la les Trobades Gastronòmiques del Baix Llobregat que cada any organitza el Gremi d'Hostaleria de Castelldefels.
El plat fort de les Trobades és la conferència a càrrec d'Albert Marimon, del Restaurant La Cava de Tàrrega, triat com a Cuiner de l'any 2013 pel prestigiós Fòrum Gastronòmic de Girona pel seu talent, esperit emprenedor i una sensibilitat especial envers la cuina sostenible. Una sensibilitat que es reflecteix no només en la seva personalitat sinó també en els seus plats.
A més, en el transcurs de les Trobades es procedirà al lliurament dels reconeixements de la sisena Ruta de Tapes per Castelldefels, del 3er Passaport Gastronòmic Gourmet, del Tenedor de Oro 2013, la distinció als participants de la Mostra de Cuina i diferents distincions a col·laboradors i patrocinadors.

L'entrada a l'acte és gratuïta fins a completar l'aforament de l'espai. Cal confirmar l'assistència al Gremi d'Hostaleria. Un cop iniciat l'acte, no s'hi permetrà l'accés.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario