26/9/13

Castelldefels oferirà un servei d'ajuda a persones amb problemes per pagar els préstecs hipotecari

Aquest servei comença el proper 1 d'octubre


Ajuntament i Diputació planifiquen l'acollida del Servei d'lntermediació pels Deutes de I'Habitatge (SIDH) a les instal·lacions municipals i l'establiment d'un Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) municipal associat al SIDH
En virtut d'un conveni de col·laboració que es firma aquest 30 de setembre, l'Ajuntament de Castelldefels i la Diputació de Barcelona acorden la posada en funcionament d'un nou servei públic adreçat els ciutadans i ciutadanes de Castelldefels amb problemes de pagament dels préstecs hipotecaris dels seus habitatges habituals i permanents que reclamen una intermediació amb la seva entitat financera per tal de renegociar els seus deutes.
Mitjançant aquest conveni, les instal·lacions municipals acolliran el Servei d'Intermediació pels Deutes de l'Habitatge (SIDH) i s'establirà també un Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) municipal associat al SIDH. El SIDH estarà integrat per lletrats designats pel Col·legi d'Advocats de Barcelona que realitzaran la seva tasca a l'Oficina Local de Habitatge (Passatge de les Caramelles, 2 - de 10 a 14 hores). Aquest servei comença el proper 1 d'octubre. La prestació del SAC serà realitzada per personal municipal adscrit a l'Oficina Local d'Habitatge.

D'aquesta manera Ajuntament i Diputació volen donar resposta a una demanda ciutadana creixent d'informació i assessorament motivada per les dificultats de pagament de les seves quotes hipotecàries.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario