30/8/13

Agents de Castelldefels tornen dels Jocs de Policies i Bombers amb quatre medalles


Les Olimpíades de policies i bombers 
es van disputar a Belfast entre l'1 i el 10 d'agost 
Quatre medalles, dues d'or i dues de plata. Aquest és el botí esportiu amb el qual el grup de sis agents de la Policia Local de Castelldefels va tornar d'Irlanda del Nord, on van disputar diferents proves dels Jocs Mundials de Policies i Bombers.
També coneguts com les Olimpíades de policies i bombers, els WPFG'2013 es van celebrar a Belfast de l'1 a 10 d'agost. Hi van participar més de set mil esportistes membres d'aquests cossos representant a 67 països, distribuïts en 56 disciplines esportives diferents.
La delegació de la Policia Local de Castelldefels va estar formada per sis agents, que van participar en disciplines d'atletisme, Cross Country 5 km, Stair Race (carrera d'escales) i TCA (competidor més fort, prova combinada).
Van obtenir 4 medalles (dos ors i dues plates). José Luis Muñoz-Torrero es va adjudicar l'or en 5.000 m marxa (va ser subcampió en els anteriors jocs de Nova York), i plata en 3.000 m obstacles.
L'altra medalla d'or obtinguda per Castelldefels va ser para Salti Díez, campiona en 800 m llisos. José María Moreno va obtenir la medalla de plata en 400 m barres, i va ser quart en llançament de pes.

Completaven el grup Txema Tirado (8è en Cross Country i 9è en la Stair Race),Alberto Barroso (11è en TCA) i Óscar Valle (13è en Cross Country).

La propera edició d'aquests jocs mundials es disputarà en 2015 en Fairfax, Estats Units.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario