26/6/13

GRAN TRAJECTORIA DE LA NOSTRA PATINADORA GEMMA TEIXIDÓ




El “CLUB PATINATGE CASTELLDEFELS”, entitat constituïda l’any 1966, té com a principal objectiu el foment de l’esport dins del marc de la nostra ciutat i el desenvolupament i la pràctica del Patinatge Artístic.

El club té a les seves files grans patinadores que, amb l’esforç del dia a dia i la seva constància, aconsegueixen mes i  mes èxits... com  és el cas de la Gemma Teixidó.

La Gemma, va participat aquest cap setmana al “Campionat de Barcelona de Figures Obligatòries”, celebrat a Castellar del Vallès.

En el campionat han participat totes les patinadores de la província de Barcelona que han aprovat tots els nivells d’Indicació.

La classificació en aquest campionat, et dona entrada directa al “Campionat de Catalunya i Espanya”.

La Gemma va fer una gran execució i va quedar en tercera posició del pòdium, lloc que li dona la gran de responsabilitat de representar al nostre Club en el Campionat dins de la categoria Junior.

La gran trajectòria de la Gemma, l’ha portat aquest any mateix a ser una de les tres nominades dins de la “XIV Nit de L’Esport”, celebrat el passat 14 de juny, en la categoria “Millor Esportista Femenina de menys de 18 anys”.

Segur que aquesta temporada la Gemma ens portarà grans èxits la nostra ciutat i al nostre club.


Moltes Felicitats Gemma!!!

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario