31/5/13

Verstrynge diu que "Espanya sense Catalunya s’enfonsa, però no a l’inrevés"


El doctor en Ciències Polítiques a la Complutense assegura que "si els catalans volen accedir a la independència, no hi ha ningú que els ho pugui impedir"

El doctor en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universidad Complutense de Madrid Jorge Verstrynge ha demanat avui als catalans, tenint el compte el que veu i sent a Madrid, que “no ens deixeu als espanyols sols amb tot això!”, per ràpidament assegurar que “Espanya sense Catalunya s’enfonsa, però no a l’inrevés”.

En el programa ‘Singulars’, presentat per Jaume Barberà, el qui va ser secretari general d’Alianza Popular i posteriorment membre del PSOE ha advertit també que “si els catalans volen accedir a la independència, no hi ha ningú que els ho pugui impedir”. A més, s’ha preguntat: “En què volen convertir la història d’Espanya? Enviar els tancs a l’Ebre cada 30 anys?”


Verstrynge també ha desitjat que Catalunya no marxi, tot i que “si ho vol fer, hi té tot el dret”. “La legitimitat està per damunt de la llei. Per tant, si el poble català pren una decisió, serà legítima”, ha argumentat. A més, ha titllat la Llei Wert “de bogeria”, “sobretot per la tornada al nacionalcatolicisme”, ha argumentat. També ha assegurat que “si les lleis són injustes no s’han d’obeir”, “i els catalans heu estat pioners en això”, ha etzibat.

El doctor en Ciències Polítiques ha desmentit el discurs de la por, assegurant que “Catalunya entrarà sense cap dubte a la Unió Europea. Ric molt quan sento dir que Catalunya no estaria a la Unió Europea si s’independitzés”. “Hi haurà xantatges i cops baixos, però al final Catalunya és Europa”, ha adverit.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario