29/4/13

Segons Aguirre, "Espanya està el doble de millor que en l'última crisi"



La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, va reaparèixer afirmant que, malgrat les "dificultats immenses" que pateix, Espanya està "el doble de millor que l'última vegada" en què va patir una crisi, a la dècada del 1990. I això malgrat que en aquella ocasió, ni el dèficit, ni el deute, ni l'atur van arribar mai al nivell actual. Com a "motiu d'optimisme", Aguirre va assenyalar que "per primera vegada" a la història d'Espanya molts joves qualificats estan treballant a l'estranger.

"Estic segura que el nombre creixent de joves espanyols amb bones feines a l'estranger tindrà un efecte molt positiu per a la nostra economia i en la manera com els espanyols encaren els reptes futurs", va assegurar l'expresidenta de la Comunitat de Madrid.
D'altra banda, el ministre d'Indústria, José Manuel Soria, va assegurar que el 2013 serà l'últim any de crisi econòmica. "Aquest serà el sisè i últim any d'una crisi dura i difícil que ens ha portat durant els últims quinze mesos a prendre decisions difícils", va afirmar. "El que és important no és que es critiqui o no, sinó saber que aquest és l'últim any en què caurà l'activitat econòmica", va insistir. Segons les previsions del govern, el PIB espanyol caurà un 1,3% aquest any, però creixerà un 0,5% l'any vinent.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario