29/4/13

Manel Fuentes plega d''El matí de Catalunya Ràdio'



El periodista ho ha anunciat 

en antena aquest matí.


L'última emissió serà el 12 de juliol, 

quan s’acabi la temporada.


Manel Fuentes plega com a director i presentador d'El matí de Catalunya Ràdio'. Ho ha anunciat ell mateix en antena aquest dilluns, pocs minuts abans de les vuit del matí. Fuentes ha explicat que ho deixa per "motius familiars", però tampoc ha amagat un cert desgast amb la direcció de la cadena pública catalana.
En aquest sentit, ha retret a Fèlix Riera la valoració poc positiva de les xifres d'audiències que el director de Catalunya Ràdio va fer aquest divendres durant la sessió de control parlamentària de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Fuentes ha recordat que des que el seu equip va agafar les regnes del programa es va canviar "la tendència a la baixa" de les darreres temporades, i ha recalcat que "mai aquest programa havia tingut tan seguiment". "Aquest programa no és l'únic de la franja del matí, però gràcies al nostre 'Matí', avui Catalunya Ràdio està molt millor que com ens la vam trobar", ha conclòs".
El periodista s'ha mostrat agraït amb el seu equip i amb l'audiència recollida, i ha assegurat que "més enllà de les xifres, estem orgullosos de com ho hem fet: amb independència editorial, encara que alguns l'hagin volgut trencar a cop de telèfon", ha lamentat. 
Fuentes ha explicat que aquest cap de setmana va comunicar al president de la CCMA, Brauli Duart, la seva decisió de no continuar al programa matinal de Catalunya Ràdio la temporada vinent. L'última emissió d''El matí de Catalunya Ràdio' amb Fuentes al capdavant serà el 12 de juliol, coincidint amb el final de temporada.
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario