25/3/13

Junqueras entraria a Govern si hi ha data concreta per la consulta


El líder d'ERC també exigiria la "pregunta concreta"




Entraríem al Govern si es posa data a la consulta i es formula una pregunta concreta". Amb aquesta frase el líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha contestat l'oferta que va emetre divendres passat el president de la Generalitat, Artur Mas, per articular un Govern conjunt amb republicans i socialistes.


En un dinar celebrat aquest migdia a la Cambra de Barcelona, Junqueras només ha posat aquestes dues condicions per formar part d'un govern de concentració. Dues condicions, però, difícils ara per ara per complir per part de CiU, a la vista de la divisió interna entre convergents i demòcrata-cristians en aquesta qüestió.

Segons Junqueras, la consulta no pot "trigar gaire", i la pregunta hauria de poder tenir una resposta "explícita". També ha dit que trencaria el pacte amb CiU si la federació ajorna o anul·la la consulta.

El líder republicà també ha dit que aprovarà o no els pressupostos segons el que sigui més "útil" per explicar a la ciutadania quina és la veritat i ha dit que el seu partit "no contribuirà a allargar indefinidament l'agonia".


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario