26/3/13

Desembarcament de ministres espanyols a Catalunya



Montoro i Fátima Báñez es traslladaran 
Barcelona amb el missatge que han salvat 
la Generalitat de l’ofegament econòmic

Nerea Rodríguez, a El Singular Digital.cat

El ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, i la ministra de Treball, Fátima Báñez, desembarcaran properament a Catalunya amb un missatge clar: que el govern espanyol ha salvat la Generaliat de l’ofegament econòmic. En una estratègia dissenyada des de la Moncloa, Montoro explicarà les possibilitats de flexibilització del dèficit de Catalunya, mentre que Báñez donarà compte de l'acció del Govern d'Espanya "per millorar l'economia".

La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha confirmat avui el desembarcament de ministres, mentre criticava que "en més de cent dies de Govern el balanç és nul". "No han fet res, Catalunya no està governada des que a l'estiu es van anunciar eleccions anticipades", va engaltar en un dur atac a l'executiu de CiU.

A més, ha considerat que un hipotètic Govern de concentració tripartit de CiU, PSC i ERC seria el "suïcidi polític" del president de la Generalitat, Artur Mas. "Seria un Govern de supervivència. Els catalans no oblidem que el tripartit ens va portar a l'enfonsament i ens va deixar el deute econòmic més gran de la nostra història", ha advertit Camacho.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario