26/2/13

Explosió controlada d'un maletí sospitós a una sucursal bancària de la plaça Joan XXIII




Els Tedax van explosionar de forma controlada ahir migdia un maletí que havia aixecat sospites a la sucursal bancària de Catalunya Caixa 

Finalment es va comprovar que era una falsa alarma ja que el maletí contenia pintures
Aquest dilluns al migdia, un maletí oblidat a les dependències de la sucursal bancària de Catalunya Caixa de la plaça Joan XXIII ha provocat les sospites dels treballadors de l'oficina, primer, i dels agents de la Policia Local després. Davant aquestes sospites, i per precaució, s'ha establert el protocol habitual en aquests casos per part de la POlicia Local i els Mossos d'Esquadra. Els Tedax han escanejat el maletí. L'escàner mostrava que hi havia líquids dintre que podien ser inflamables.
Davant d'aquesta possibilitat, s'ha decidit fer explosionar de forma controlada el maletí. Finalment, després de l'explosió, s'ha vist que tot era una falsa alarma ja que el maletí tenia dins pintures.
Des de la Policia Local de Castelldefels volen agrair la col·laboració dels ciutadans i destaquen que el protocol d'actuació establert davant qualsevol sospita s'ha realitzat amb èxit.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario