22/12/12

Un dècim de la grossa (76058) s’ha venut a Castelldefels

 

L’ expendeduria del carrer Pompeu Fabra

va despatxar el dècim de manera automàtica

i també ha donat una part d’un cinquè premi 

 

La hisenda de Montoro també n'ha sortit directament beneficiada després que es tornessin una trentena de sèries d'aquest número, concretament de la 143 a la 161 i de la 170 a la 179.


El 76058 ha portat una mica de sort a Castelldefels, al barri de la Verneda, on s'han repartit quatre milions d'euros, però també esquitxa l'Hospitalet, Ripollet, Igualada, Manises, Alaquàs i Andorra La Vella, entre d'altres localitats. El gruix ha anat a parar a la localitat madrilenya d'Alcalà de Henares
 
La grossa ha arribat a les 10.07 hores i ha estat per al 76058, valorat en 4 milions d'euros la sèrie. El premi ha estat molt repartit. El número ha estat dotat amb quatre milions d'euros per sèrie (400.000 euros per dècim). Es tracta d'un premi molt repartit, ja que també han resultat afortunats diversos indrets de l'Estat.

L’administració del carrer de l’Església
també reparteix part del cinquè premi

L'administració de loteria número 2 de Castelldefels, al número 59 del carrer de l'Església, ha repartit aquest matí una sèrie d'un cinquè premi, l'11.419, que ha resultat premiat amb un dels vuit cinquens premis de la Rifa Extraordinària de Nadal, dotada amb 60.000 euros per sèrie. El titular de l'establiment, Antonio Martínez, ha explicat que la sèrie s'ha venut per finestreta i no ha tornat cap número.
L’Antonio ha explicat que cap treballador del local, s'ha quedat números premiats i que tots els dècims s'han venut a particulars.





www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario