22/10/12

Jorge Wagensberg pronuncia dilluns la lliçó inaugural del curs al campus de Castelldefels

Jorge Wagensberg pronunciarà dilluns 
la lliçó inaugural del curs al campus de Castelldefels

El conegut científic i professor 

dissertarà sobre "Individus versus individualitats"


Després de la inauguració oficial del curs acadèmic 2012-2013 de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC), que es va celebrar el 28 de setembre passat, al llarg d'aquest primer trimestre del curs s'han dut o es duran a terme els actes inaugurals de gran part dels centres docents de la UPC. És el cas dels dos centres docents del campus de Castelldefels, l'Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC) i l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB), que ho fan conjuntament aquest dilluns 22 d'octubre, amb una lliçó inaugural a càrrec del físic Jorge Wagensberg.

Professor universitari de Teoria dels processos irreversibles a la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona, membre fundador de l'European Museum Academy, Wagensberg ha publicat diversos llibres de divulgació científica. L'any 1991 es va fer càrrec de la direcció del Museu de la Ciència de Barcelona, projecte que, sota la seva direcció, es va transformar en un nou concepte de centre de divulgació científic, el que és avui el reconegut CosmoCaixa, del qual n'ha estat director fins a 2005. Creu de Sant Jordi el 2007, l'any 2010 va ser nomenat doctor honoris causa per la Universitat de Lleida.

Conegut pel sentit didàctic i apassionat amb què s'expressa, Wagensberg pronunciarà dilluns la lliçó inaugural titulada “Individus versus individualitats”. A la xarxa es poden trobar molts textos de divulgació científica obra seva, com els que figuren a

l'arxiu del diari El País, en què ha publicat molts articles els darrers anys.

L'acte acadèmic d'inauguració del curs 2012-2013 en el Campus del Baix Llobregat té lloc el dilluns 22 d'octubre a les 18.30 hores, a la Sala d'Actes de l'edifici C4, situat al carrer Esteve Terradas, 7 de Castelldefels.

+ INFO: UPC 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario