28/9/12

PP i PSC, amb l’abstenció de ICV-UEiA, s’oposen a l’adhesió de l’Ajuntament de Castelldefels a l’Associació de Municipis per la Independència.



NOTA DE PREMSA


L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA (ANC) de Castelldefels ha demanat al ple municipal que es pronuncií sobre l’adhesió de l’Ajuntament a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) constituïda a Vic el 14 de desembre de 2011.

En el ple de dijous dia 27 de setembre de 2012 el resultat ha estat el següent:

PP i PSC votant NO i ICV-EUiA amb l’abstenció han impedit que prosperés la moció que s’ha presentat amb las signatures de CiU i AVVIC que formen el govern municipal juntament amb el PP. Castelldefels i Badalona són les úniques ciutats catalanes governades pel PP

CiU amb quatre regidors presents al ple ha votat afirmativament la resolució. El cinquè regidor no ha comparegut.

AVVIC amb dos regidors no han comparegut, un per baixa i l’altre per vacances.

PP amb vuit regidors han votat NO

PSC amb set regidors han votat NO

ICV-EUiA amb tres regidors s’ha abstingut.

Amb aquesta moció l’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA de Castelldefels volia que el consistori se sumés al degoteig de municipis que s’estan adherint a l’Associació de Municipis per la Independència que ja sumen més de la meitat del país.
Una nodrida representació de l’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA de Castelldefels ha estat present al ple on s’ha votat la moció. En acabar, el coordinador de l’ANC de Castelldefels, Xavier Pujadas, ha lamentat que alguns dels regidors no hagin assistit al ple “faltant així al compromís amb els seus votants i amb tota la ciutadania”.
“No hem guanyat la moció, ja ho sabíem, ha comentat en Pujadas, però en qualsevol cas, hem fet una sacsejada important a alguns grups municipals que han hagut de posicionar-se i que han dubtat sobre la decisió a adoptar, per por tàctica a la visualització del seu vot davant dels electors”.
Pujadas ha considerat que “el camí serà llarg i aquest només ha estat un primer pas”.

Castelldefels a 27 de setembre de 2012

Xavier Pujadas, Coordinador Assemblea Nacional Catalana de Castelldefels
Marissa Rossell, Secretària Assemblea Nacional Catalana de Castelldefels



www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario