27/9/12

Càsting de figurants a Castelldefels per participar al llargmetratge "Tres bodas de más"


El procés de selecció per formar part de la pel·lícula del director Javier Ruiz Caldera té lloc aquest divendres, 28 de setembre, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, al centre Frederic Mompou 


La cinta, protagonitzada per Inma Cuesta (foto), Paco León, Marín Rivas, Quim Gutiérrez, Rossy de Palma y Laura Sánchez, serà una mena de versió espanyola de "El diario de Bridget Jones"

La productora ASG Staff realitza aquest divendres, 28 de setembre, a Castelldefels un càsting d'actors i actrius per formar part com a figurants de la pel·lícula Tres bodas de más que dirigeix Javier Ruiz Caldera, responsable de les taquilleres Spanish Movie i Promoción Fantasma. Les proves tindran lloc a la sala polivalent del centre Frederic Mompou de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. Es busca un perfil de joves que puguin semblar d'edat universitària. La comèdia comedia es rodarà íntegrament a Barcelona durant sis setmanes a partir de mitjans del mes d'octubre.
La cinta estarà protagonitzada per l'actriu Inma Cuesta (Primos, Grupo 7, Águila Roja). Completen l'elenc intèrprets tan coneguts com Paco León (Aida, Los Managers, No lo llames amor, llámalo X, Carmina o revienta), Martín Rivas (El Internado), Quim Gutiérrez (Primos, Azul oscuro casi negro, Génesis, El cor de la ciutat, Poblenou), Rossy de Palma (Mujeres al borde de un ataque de nervios, Átame) i Laura Sánchez (Los hombres de Paco, La fuga).

Tres Bodas de más
Inma Cuesta serà la protagonista de "Tres bodas de más", dirigida per Javier R. Caldera. La pel·lícula explica la vida d'una noia soltera que veu com totes les dones del seu voltant es casen mentre que ella no aconsegueix trobar l'amor. Tot en un to còmic, el llargmetratge també comptarà amb Laura Sánchez, que tindrà el paper de transsexual i altres actors tan coneguts com Paco León, Martín Rivas, Quim Gutiérrez o Rossy de Palma.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario