26/8/12

Puyol entra en acció davant Osasuna


Hi haurà rotacions en el Reyno de Navarra. 

El tècnic mourà l'onze i donarà entrada al capità, 
donat que en la setmana vinent esperen altres 
dos compromisos de primer nivell
Alineacions probables de l'Osasuna-Barça
Clicar damunt el requadre per engran-dir-lo

Tito va anunciar fa una setmana que aprofitarà la profunditat de la seva plantilla per moure a l'equip davant el calendari tan carregat en aquest inici de temporada. I, ara com ara, ha complert rigorosament. Aquesta tarda, enfront d'Osasuna, s'intueixen diverses novetats en l'onze inicial. La més important, a priori, no és una altra que el retorn de Carles Puyol a l'eix de la saga. El capità es troba en perfecte estat i el propi tècnic així ho ha insinuat.
- “Ha realitzat molt bé els dos últims entrenaments i ahir ja em va dir que es trobava bé. Parlarem abans de la trobada però en principi té opcions de jugar”, va assenyalar Vilanova.

La probable entrada de Puyol obligaria a sacrificar a un dels centrals. Piqué podria quedar relegat a la banqueta d'inici esperant el seu moment en el Santiago Bernabéu.
El cansament acumulat davant el Reial Madrid en l'anada de la Supercopa també repercutiria en la resta de línies. Cesc té tots els nombres per fer-se amb una plaça en la titularitat, encara que queda per definir si jugant en el centre del camp o bé incorporant-se com el tercer punta de l'esquadra.

Tito va realitzar una defensa en tota regla del rendiment d'Alexis Sánchez, però la veritat és que el xilè s'apunta com l'atacant més feble en aquests moments. Pedro i Messi no es qüestionen.

El Reyno de Navarra serà testimoni d'un onze blaugrana innovador, encara que de ben segur el tècnic no oblida la dolorosa derrota de la passada temporada cimentada en una pèssima primera part i que va ser la punta al campionat de lliga. 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario