30/7/12

“L’Alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes(PP), cessa un regidor de CiU per negar-se a signar els comptes d’una empresa municipal”.



NOTA PREMSA del regidor de CiU Albert Sàenz, 
denunciant el seu cessament per part de l’Alcalde


El dijous 26 de juliol a les 17:00 de la tarda vaig ser cessat de les meves delegacions com a regidor per l’alcalde de Castelldefels, en Manuel Reyes. Les raons que fa constar són la “no firma de las Cuentas Anuales de Castelldefels Projeccions” (una de les dues empreses municipals participada al 100% per l’Ajuntament dedicada al sector immobiliari) i també, per una suposada “deslleialtat”.

Pel que fa al tema de la no signatura, tinc sobrades raons per no fer-ho amb un grapat de proves a les meves mans que podrien ser constitutives d’una denuncia a la Sindicatura de Comptes, i que faré saber a qui tingui interès, com a conseqüència de les “famoses auditories” demanades per l’alcalde. Penso que, hores d’ara, hi ha qüestions delicades a les quals no es vol entrar i desconec el motiu. Vinc reclamant des de fa mesos un informe explicatiu per part de l'ajuntament de les irregularitats detectades, que ha estat desatès i sembla que el meu cessament, en forma de represàlia, es l’única resposta.

Per això, i donada la rellevància d'aquest cessament, crec necessari actuar amb total transparència (amb les conseqüències que això pugui comportar-me) atès que em trobo en total indefensió. Crec que estem en política per solucionar problemes i no per mirar cap a un altre lloc. A més, i ja serà el segon cop, sembla que sigui jo el “polèmic” i aquesta vegada no em quedaré callat! Per descomptat, la data i hora triades no és per casualitat.

Com sempre, romandré a la seva total disposició.


Albert Sàenz Coromina
Regidor de Castelldefels [CiU]


Nota: adjunto al peu la notificació rebuda just abans del Ple de juliol.


----- Missatge original -----
De: Reyes Lopez, Manuel
Enviat: Thursday, July 26, 2012 04:45 PM
Per a: Pérez Fernández, Anna María
Cc: Barona i García, Santiago
Tema: Cese regidor


Apreciada Anna,
Tal y como te he comentado en las ultimas reuniones y como le exprese personalmente a Albert Saenz, su no firma de las Cuentas Anuales de Castelldefels Projeccions y su posición unilateral al margen del gobierno de total deslealtad, implica una perdida de confianza mutua, y por lo tanto, procederé a cesarle hoy en todas las delegaciones y en su régimen de atribuciones, y a tal efecto te lo comunico como portavoz de CIU para tu conocimiento, y si procede, le apliquéis las medidas disciplinarias internas que consideréis adecuadas.

En cualquier caso, expresarte que al margen de este asunto concreto, el trabajo que se esta realizando por esta coalición de gobierno es satisfactorio y por tanto, reiterarte mi voluntad de seguir construyendo juntos el Castelldefels que compartimos.

P.D pongo en copia a Barona como portavoz suplente ya que todavía no me has entregado el alta medica.

Un saludo,

Manuel




No hay comentarios:

Publicar un comentario