27/6/12

Una agrupación territorial de l’Assemblea Nacional Catalana es constitueix a Castelldefels




L'Assemblea Nacional Catalana (ACN) compte des del 22 de juny amb una nova agrupació territorial, en haver-se constituït aquesta entitat a Castelldefels en un acte en el qual van participat més d’un centenar de persones.
L'agrupació de Castelldefels de la ACN s'afegeix a les quals ja existeixen i que estan repartides pel territori de Catalunya amb l'objectiu de "ampliar l'espai social i ciutadà que vol avançar cap a la independència del país", informen els promotors d'aquesta iniciativa.
El coordinador territorial de la ANC de Castelldefels, Xavier Pujades, que és professor de la Universitat Ramon Llull, va animar a les persones assistents a treballar perquè l'entitat s'estengui per la ciutat, si bé ja neix amb l'adhesió d'una cinquantena d'associats alguns dels quals militen també en organitzacions polítiques diverses.
L'actor de cinema i teatre Marc Garcia Coté ha llegit uns textos al·legòrics d’Apel•els Mestres, Josep Vicenç Foix i d'altres escriptors catalans.
La constitució d'aquesta agrupació territorial de la ANC va tinir lloc en l’Espai Ramón Fernández Jurado de la nova Biblioteca de Castelldefels.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario