22/6/12

Nota de Premsa de CiU


Vers l'autorització de la pràctica del kitesurf
a la platja de Castelldefels



Anna M. Pérez (CiU), 1ª tinenta d’alcalde, en qualitat de regidora d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels i presidenta del seu Patronat d’Esports Municipal vull anunciar-vos que en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOP) d’avui dijous, 21 de juny de 2012, surt publicada finalment la derogació de la norma de seguretat marítima, per part de Capitania Marítima de Barcelona, que no autoritzava la pràctica del kitesurf (surf d’estel) en temporada d’estiu, derogació que jo mateixa, durant molts anys, havia demanat amb l’argumentació corresponent. Aquesta és una magnífica notícia per al nostre municipi costaner.

No obstant això, i tant aviat com s’enviïn els documents a Costes, podrem tenir el permís per a la pràctica legal d'aquest esport a Castelldefels, i serem la primera població de l'àrea metropolitana amb una zona regulada per a la realització del kitesurf, i molt aviat inagurarem l'espai a la nostra platja.

La feina feta per l’Ajuntament de Castelldefels i el Patronat Municipal d’Esports ha donat els seus fruits, i penso que ens hem de felicitar, ja que és una fita importantissima pel que fa al nombre de practicants i a la dinamització de la platja, a més del valor afegit que suposa el fet que s'ha utilitztat el projecte de Castelldefels per implementar la normativa a tot el país.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario