28/6/12

Els nostres Castellers aixecaran 30 pilars a diferents indrets de la ciutat el dia 1 de juliol, per celebrar el 30è aniversari de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels



L'últim castell s'aixecarà a la plaça de la 
Nova Biblioteca al voltant de les 20 hores

El pròxim 1 de juliol el Castellers de Castelldefels recorreran la ciutat i aixecaran 30 pilars per celebrar el 30è aniversari de la colla. Aquesta iniciativa es desenvoluparà al llarg de tota la jornada a diferents parcs i places del municipi. Així, l'actuació dels Castellers començarà a les 8 del matí a la seu de l'Agrupació de Cultura Popular.
Posteriorment prosseguiran el seu recorregut i aixecaran pilars en aquests indrets: parc de la Muntanyeta; Plaça de Can Roca; el Castell; barri de Can Vinader, C/Giralda; restaurant El Boquerón; pistes de Can Vinader; plaça Joan XXIII; parc dels Xiprers, plaça Colom; plaça Esperanto; plaça Major; plaça Catalunya; Casa de la Cultura; Pompeu Fabra; barri de Can Bou; plaça de les Palmeres; parc del Mar; avinguda dels Banys; baixador de Castelldefels; Bellamar/Poal; Can Vinyes; plaça dels Pins; plaça Mas Jové; plaça Sant Jaume; avinguda de la Pineda; plaça Estació i plaça Espanya.
L'últim castell s'aixecarà a la plaça de la nova Biblioteca Central al voltant de les 20 hores.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario