28/6/12

El grup local Ona presenta el seu disc aquest divendres a l’espai Ramon Fernàndez Jurado, a Nova Biblioteca




El grup musical de Castelldefels ofereix a partir de les 21.30 hores a l'espai Ramon Fernàndez Jurado un concert per presentar el seu primer treball discogràfic

El grup de Castelldefels Ona presenta el seu primer disc aquest divendres 29 de juny (21.30 h) a la Biblioteca Central, a l'espai Ramon Fernàndez Jurado. “Serà un concert ple d'emocions, novetats i de sorpreses, l'entrada és gratuïta, així que us hi esperem a tots”, afirma el propi grup.

Ona és un grup de folk que canta en castellà, català, portuguès i anglès i que beu d'estils tan diversos com la bossa nova, el pop, la rumba, el reggae, la samba o estils tradicionals nord-americans. Entre diverses actuacions a la ciutat, el grup ha estat el tercer classificat de la recent edició del Concurs de Nous Talents, va estar seleccionat per actuar a la Fes-te Jove 2011, als jardins del Castell, i també va formar part de l'espectacle Cuatroautors al Teatre Plaza, a les Jornades Joves 2010. La formació compta a més amb un videoclip realitzat pel propi grup gravat en diferents indrets de Castelldefels.

+ INFO: Videoclip Ona


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario