28/5/12

Xerrada per donar a conèixer a la ciutadania la nova legislació del treball domèstic remunerat





Aquest dijous (10.30 h), 
al centre Frederic Mompou

Les regidories de Cooperació, Participació i Igualtat organitzen conjuntament una xerrada adreçada a les persones que necessiten i contracten aquests serveis de la llar a jornada complerta, parcial o per hores.

Amb la voluntat d'apropar a la ciutadania de Castelldefels la nova legislació del treball domèstic remunerat, l'Ajuntament ha organitzat per a aquest dijous, 31 de maig (10.30 h), la xerrada Nova legislació del treball domèstic remunerat. Aquesta tindrà lloc al centre Frederic Mompou.
Aquesta conferència, organitzada conjuntament per les regidories de Cooperació, Participació i Igualtat,  s'adreça a les persones que treballen a l'àmbit domèstic i a les persones que necessiten i contracten aquests serveis de la llar a jornada complerta, parcial o per hores (neteja, planxa, cura de persones, etc.). S'analitzarà i s'informarà del Reial decret 1620/2011, de 14 de novembre, pel qual es regula la relació laboral de caràcter especial del servei de la llar familiars.
L'acte comptarà amb la benvinguda i presentació de la regidora de Cooperació i Participació, Sonia Motos (PP), i del regidor d'Igualtat, Santiago Barona (CiU); la xerrada és a càrrec de l'assessor del Centre d'Informació als Treballadors Estrangers (CITE) Antonio Garcia, i la secretària d'Ocupació de CCOO, Saida Ehliluch.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario