28/5/12

L'Esportiu Castelldefels d’handbol ja és a la Divisió d’Honor



L'equip d'handbol femení de la ciutat s'imposa als tres últims partits de les fases d'ascens i jugarà la temporada vinent a la màxima categoria estatal · Després de dues victòries el Vista Alegre s'apropa a dos punts de la promoció d'ascens a Tercera · El Bàsquet Castelldefels cau a Can Vinader y descendeix de categoria

L'Esportiu Castelldefels ja és nou equip de Divisió d'Honor. L'equip d'handbol femení es va fer amb l'ascens a la màxima categoria espanyola després de guanyar els tres últims partits de les fases d'ascens disputats el passat cap de setmana. Les grogues es van imposar primer al Zuazo Barakaldo (27-26), després a l'Aula Cultural Viveros Herol (20-27), i finalment al Mecalia Atlético Guardes (29-22), que també puja a Divisió d'Honor juntament amb les de Castelldefels.

La UD Vista Alegre, aprop de promociar per pujar a Tercera
Un ascens també és pel que està lluitant la UD Vista Alegre. L'equip de Castelldefels, després de guanyar per 2-1 a la Gimnàstica Iberiana i gràcies a l'empat sense gols del Júpiter a casa amb el Viladecans, s'apropa a només dos punts de la segona plaça, que dóna dret a promocionar per l'ascens a Tercera.

El Bàsquet Castelldefels, baixa a Tercera
L'altra cara de la moneda la viu el Bàsquet Castelldefels. L'equip estava disputant els play off de permanència amb el Font Castellana per mantenir la categoria. Després d'haver perdut el primer partit, el Castell estava obligat a guanyar el passat diumenge a Can Vinader. Malauradament, no va poder ser. El conjunt groc va caure per un ajustat 64-70 i baixa a la tercera categoria dels Campionats de Catalunya.



www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario