28/5/12

Aquest dimecres s'inaugura la nova residència universitària del campus de la UPC



 Aquest dimecres, 30 de maig (12.45 h), tindrà lloc la inauguració oficial dels allotjaments universitaris Pius Font i Quer, ubicats al Campus del Baix Llobregat de la UPC (CBL), al Parc Mediterrani de la Tecnologia (PMT).

La jornada inclou la intervenció de la professora de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB), Maite Mas, que farà una presentació de la figura de Pius Font i Quer; i una visita guiada pels allotjaments a càrrec del director general de RESA, Thierry Igonin, i els arquitectes de l'edifici, Manuel Gómez iCarles Duran.

Una nova residència amb 187 places 
Els nous Allotjaments Pius Font i Quer, situats al Campus del Baix  Llobregat de la UPC (CBL) i el Parc Mediterrani de la Tecnologia (PMT),  entraran en funcionament a l'inici del curs 2011/12. Compten amb 187 places distribuïdes en estudis individuals, amb bany i cuina, i apartaments amb capacitat per a dues persones, que disposen de saló menjador, cuina i bany,  totalment equipats per entrar a viure.
Estan dissenyats per allotjar a estudiants universitaris, becaris,  investigadors, professors convidats i altres usuaris visitants del CBL i PMT, així  com a públic en general que necessiti allotjament a Castelldefels.
El PMT és un parc científic i tecnològic impulsat per la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, l'Ajuntament de Castelldefels i  la Universitat Politècnica de Catalunya. En ell es promou i potencia la formació, la recerca i la connexió amb empreses d'alt contingut tecnològic. 
El Parc es troba a l'àrea metropolitana de Barcelona, ​​concretament al  terme municipal de Castelldefels, on també s'ubica el Campus del Baix  Llobregat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
Els Allotjaments Pius Font i Quer romanen oberts cada dia de l'any. En estiu totes les seves places es destinen a grups diversos i al públic en general  per allotjar-se per uns dies i/o setmanes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario