30/4/12

Una completa oferta d'articles a baix preu 


La cita comercial, organitzada per la Xarxa Empresarial i Comercial de Castelldefels (XECC), es va desenvolupar el passat diumenge 29 d'abril als jardins del Castell

Més de 30 carpes amb "serveis i productes a un preu immillorable". Una completa oferta d'articles a baix preu va conformar la 1a Fira Fora Stocks de la Xarxa Empresarial i Comercial de Castelldefels (XECC), entitat amb 360 comerços de Castelldefels associats. La cita comercial es va desenvolupar ahir diumenge 29 d'abril als jardins del Castell amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelldefels i la Diputació de Barcelona.
La fira va comptar amb la visita de l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, la regidora de Comerç i Turisme, Margaret Manzano, i el president de XECC, Juan Cívico, que va exercir d'amfitrió.
La jornada va intergrar a més servei de Bar-Restaurant, exposició de vehicles d'ocasió, activitats i exhibicions esportives, animació infantil, tallers, concurs depintura infantil i amateur, i  moltes més sorpreses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario