29/3/12

ULTIMA HORA MUNICIPAL!

EL GRUP MUNICIPAL DEL PSC ABANDONA EL PLE MUNICIPAL, mostrant el seu desacord amb la reincorporació per part de l’Alcalde del regidor de Ciu denunciat per l’assetjament laboral i cessat per la màxima autoritat del poble

Eren les deu de la nit quan el secretari va anunciar com a punt novè del ple del dia que es confirmés el nomenament de un nou regidor provinent de la llista de CiU com a regidor de Cultura, amb una dedicació del 60 per cent i també del anteriorment exclòs pel propi Alcalde del regidor, també de CiU, que havia estat cessat per la denuncia de una treballadora de l’Ajuntament degut a un suposat assetjament laboral, on va haver de intervenir la Policia Local.
La regidora de ICV-EUiA Lourdes Carreras tirar en cara al Alcalde que despatxi bons professionals i en canvi augmenti les despeses amb dos nou càrrecs de regidors amb dedicació un sou del 60% del màxim per dedicació completa.
L’ex-alcalde Joan Sau va ser terriblement dur amb l’alcalde Manuel Reyes, arribant a dir-los-hi a l’equip de Govern que per fer el que feien es necessitava tenir la cara molt dura.
A continuació, va anunciar que davant d’això, situació que no podien permetre, tots el regidors del grup municipal del PSC i la regidora de Lourdes Carreras abandonaven el Ple i així van fer-ho.
L’Alcalde, com a tota desposta va demanar que constés en acta l’abandonament del Ple dels regidors esmentats.
A continuació, la regidora i cap de llista de CiU a l’Ajuntament, Anna Pèrez, va demanar la paraula per a fer una aferrissada defensa a ultrança del regidor Albert Sàez.
Aquest punt novè de l’ordre del dia del Ple, va durar vint-i-vuit minuts, fins les deu hores i vint-i-vuit minuts de la nit.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario