27/3/12

Desprès de 26 dies, el jubilat mallorquí Jaume Bonet abandona la vaga de fam en defensa del català



Jubilats per Mallorca ha demanat a Bonet que abandonés la vaga de fam 
per la recomanació del metge i per les demandes que han rebut en aquest sentit

Jaume Bonet, el membre de Jubilats per Mallorca que portava 26 dies en vaga de fam, ha abandonat la protesta aquesta tarda. La decisió ha arribat després que l'entitat hagi acordat avui aprovar demanar a Bonet que abandoni la vaga de fam que va iniciar el dia 1 de març coincidint amb el Dia de les Illes Balears. 

La junta directiva ho ha aprovat per unanimitat per "la recomanació facultativa del metge que l'atén i la demanda multitudinària que la nostra entitat ha rebut", segons ha explicat en un comunicat. Diumenge, un altre jubilat, Bartomeu Amengual, es va incorporar a la vaga de fam.

La junta ha acordat convocar una junta extraordinària per divendres que ve per acordar un posicionament sobre l'estratègia a seguir a partir d'ara.

Bonet, de 64 anys, va expressar que "si una persona s'esforça i allò que vol aconseguir fracassa, aquella persona no ha fracassat, el que ha fracassat és l'èxit que esperava. Nosaltres ens esforçarem i el resultat ja veurem quin serà, haurem fet el que haurem pogut".


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario