29/2/12

Mourinho planifica el retorn a Anglaterra i viatja a Londres per comprar una casa

El tècnic del Reial Madrid va volar ahir dimarts a Londres per buscar un habitatge amb la seva dona, segons informa el diari 'As'


El portuguès va estar buscant casa tot el dimarts amb la seva dona, Matilda, i cap a les cinc de la tarda va anar a l'aeroport de Heathrow per tornar cap a l'Estat. Segons el periodista Duncan Castles, la intenció de Mourinho no és dur a terme una operació immobiliària, ja que a Londres ja disposa d'un apartament que va adquirir després d'haver estat acomiadat del Chelsea, sinó buscar un habitatge en el qual pugui viure amb tota seva família quan torni a Anglaterra per entrenar.
La informació indica que "hi ha hagut contactes" de l'entorn de Mourinho "amb un representant que parlava en nom de Daniel Levy, president del Tottenham". A més, l'entrenador té una bona relació amb el propietari del Chelsea, Roman Abramovitx, que podria estar buscant un substitut per al portuguès Villas-Boas.
El dominical anglès 'The Sunday Times' afirmava a finals de gener que Mourinho abandonaria al juny el Reial Madrid, "cansat" de la manera de treballar del club blanc.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario