27/1/12

Set dies de fred molt intens a partir de diumenge

Una bossa d'aire fred d'origen siberià 

farà arribar l'autèntic hivern 

durant el cap de setmana


Els primers indicis de canvi ja els notem avui amb la presència de més núvols, i sobretot amb les pluges que han  afecten àmbits com el Penedès o el Garraf. En aquests àmbits la pluja pot durar moltes hores i ser continuada.
Des del migdia, l'ambient serà ja més fred, i les temperatures no passaran gaire dels 10 graus a la zona del Baix Llobregat.
El canvi de temps d'avui obrirà les portes a un cap de setmana més fred.
Demà dissabte es notarà poc el canvi de temperatures, s'obriran moltes clarianes i al migdia els termòmetres pujaran fins i tot una mica més que avui. Compte, però, perquè dissabte a última hora, o ja durant la matinada de diumenge, s'escaparan ruixats a l'entorn del Baix Llobregat i el Garraf, que cauran amb una cota de neu de només 300 o 400 metres. No seria estrany, doncs, que diumenge comencés amb el Tibidabo enfarinat, però en tot cas seran fenòmens localitzats només en aquest petit grup de comarques.

Diumenge el canvi de temperatures serà ja evident. Tot fa pensar que la setmana que ve aquest fred s'anirà reactivant i que ens esperen almenys 7 dies de rigorós hivern, amb nevades puntuals a cotes baixes.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario