30/1/12

L'Ajuntament es coordina amb tots els cossos policials per millorar la seguretat a la ciutat


La Junta Local de Seguretat celebrada el passat 27 de gener ha comptat per primer cop amb la participació del quatre cossos de seguretat: Policia Local, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil
Amb l'objectiu coordinar-se i analitzar la realitat del municipi per tal de millorar-ne la seguretat, l'Ajuntament i els cossos policials de la ciutat (Policia Local, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil) es van reunir el passat 27 de gener en una nova Junta de Seguretat Local.
“La reunió va ser molt positiva perquè per primer cop van participar els quatre cossos de seguretat”, valora el regidor de Governació i Via Pública, David Solè (PP). Una reunió que va parar especial atenció a la prostitució a la via pública, la venda ambulant al passeig Marítim i els controls als diferents barris del municipi.

De la mateixa manera, “es va acordar realitzar briefings conjunts al torn de nit i patrulles mixtes a peu pel municipi entre Policia Local i Mossos d'esquadra”, explica Solè“Amb la Guàrdia Civil i la Policia Nacional millorarem la coordinació entre tots els cossos i ens recolzaran en temes d'estrangeria i delictes fiscals”.

La reunió de treball, que es realitza de manera trimestral, i que presideix l'alcalde de Castelldefels Manuel Reyes, va comptar a més amb la participació del regidor de Via Pública i Governació, David Solè (PP), i representants dels quatre cossos de seguretat.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario