30/1/12

El Pla de formació per a mares i pares proposa mètodes alternatius per als conflictes amb els fills


La conferència "Com abordem els conflictes amb els nostres fills i filles? Focusing: un mètode alternatiu", a càrrec del doctor en psicologia Luis López Gonzàlez té lloc els dies 30 de gener, 6 i 13 de febrer (17 h) a l'Escola Gaudí

El Pla de formació per a mares i pares està pensat per crear espais d'aprenentatge i reflexió de cara a millorar els recursos educatius de les famílies i també per potenciar espais de participació de les AMPA en la millora de l'ensenyament als centres. Amb aquesta filosofia, el Pla continua amb la conferència "Com abordem els conflictes amb els nostres fills i filles? Focusing: un mètode alternatiu", a càrrec del doctor en psicologia Luis López González, que té lloc els dies 30 de gener, 6 i 13 de febrer (17 h) a l'Escola Gaudí. La proposta final d'activitats del Pla de formació per a mares i pares  és fruit d'una feina transversal entre les AMPA, els centres educatius i diferents programes i serveis, i està liderada per la regidoria d'Educació.

Properes cites: 
·                     Avui dilluns 30 de gener, dilluns 6 i dilluns 13 de febrer: Com abordem els conflictes amb els nostres fills i filles? Focusing: un mètode alternatiu, a l'Escola Antoni Gaudí de 17 a 19 h. A càrrec de Luís López González, doctor en psicologia.
·                     Demà dimarts 31 de gener: Diversitat familiar, al CX Espai.(c/ Doctor Ferran, 39-41, baixos) a les 18 h. A càrrec de L'Associació de famílies Lesbianes i Gais.
·                     Dimarts 7 de febrer: Revalorització de l'esmorzar, a l'Escola Jacint Verdaguer de 9.30 a 12.30 h. A càrrec de Iolanda Roma, diplomada en dietètica i alimentació.
Incripcions
La sol·licitud d'inscripció es farà a  l'AMPA del vostre centre educatiu , a la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament  o també per via telemàtica en el web  www.castelldefels.org/educacio, on trobareu més informació sobre les activitats.
Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la regidoria d'Educació de l'Ajuntament  per telèfon (93 665 11 50, ext. 1354), o bé per correu electrònic 
(rosa.sanz@castelldefels.org).

Servei d'acolldia 
Per utilitzar el servei d'acollida dels infants és necessària la inscripció prèvia, que es farà per ordre de sol·licitud.  Aquest servei té les places limitades (màxim 15 infants).
Activitats de la Casa dels Infants per a infants de 2 a 6 anys
Resta d'activitats: per a infants de 3 a 12 anys


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario