29/12/11

Jose Luis Ayllón, veí de Castelldefels, nou secretari d'Estat de Relacions amb les Corts

El veí de Castelldefels, fins ara secretari general del Grup Parlamentari del Partit Popular, ha estat elegit per Mariano Rajoy per exercir una important funció en el nou Govern d'Espanya


Ayllón, al costat de la secretària d'Estat de Comunicació, Carmen Martínez,
i de la vice - presidenta Sáenz de Santamaría

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, va presidir al Palau de la Moncloa la presa de possessió del nou secretari d'Estat de Relacions amb les Corts, el veí de Castelldefels José Luis Ayllón Manso.

Sáenz de Santamaría va afirmar que es tracta d'"una persona amb capacitat de diàleg, moderada, que té la tasca de portar a les Corts les principals reformes amb rang de llei". A més, va destacar el seu perfil "professional", va valorar la seva dedicació i esforç i li va encarregar un diàleg constant amb totes les forces polítiques i sinceritat davant la societat.
Ayllón ja va ser el número dos de la vicepresidenta durant la passada legislatura, en què va ser la portaveu del Grup Parlamentari Popular. L'Executiu pretén aprofitar els llaços que va forjar amb la resta dels grups per mantenir un diàleg fluid amb el Congrés.
La primera tasca del secretari d'Estat va ser la d'enviar al Congrés les peticions de compareixença de tots els ministres per explicar les prioritats dels seus respectius departaments.
També van acudir a l'acte de presa de possessió, celebrat al Palau de la Moncloa, els ministres José Manuel García Margallo, Ana Pastor i Fátima Báñez.

José Luis Ayllón Manso, secretari d'Estat de Relacions amb les Corts
Va néixer el 5 de juliol de 1970 a Barcelona. És Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Advocat.
Va ser president de Noves Generacions del Partit Popular de Catalunya, assessor del Gabinet del president del Govern i secretari nacional de Comunicació del Partit Popular. Diputat al Congrés per Barcelona a les VII, VIII, IX i X Legislatures. Secretari general del Grup Parlamentari Popular des de la IX Legislatura fins a l'actualitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario