30/11/11

El PSC acusa a l’alcalde de Castelldefels de connivència en el cas d’assetjament laboral a una funcionària

En relació al cas de presumpte assetjament laboral, del que ja varem donar noticia els proppassats dies 25 i 26 d’aquest mes, el Grup Municipal del PSC, en ha enviat la següent nota, que reproduïm tot seguit.
Si el lector vol anar a la dita publicación de la noticia, por fer-ho aquí:


El PSC ha acusat a l’alcalde (PP) de Castelldefels de connivència en el cas d’assetjament laboral a la tresorera municipal, perquè quatre dies després de què la funcionària denunciés en els jutjats al regidor d’Hisenda (de CiU) per agressions verbals i amenaces, l’alcalde encara no ha pres cap decisió, ni tan sols s’ha celebrat la primera reunió de treball del Comitè de Seguretat i Salut. El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament, Joan Sau reclama de nou a l’alcalde “que faci d’alcalde i cessi al regidor per la seva reprovable actuació”.

El PSC ha denunciat que la inacció de l’alcalde obeeix a la seva voluntat de no disgustar CiU, que li cost en el càrrec des que van arribar a un acord de govern el passat mes de setembre. El PSC exigeix a l’alcalde del PP que “no s’aferri a la cadira i prengui una decisió, perquè aquesta situació s’està enquistant mentre mira cap a un altra banda, esperant que això es resolgui per si sol”.

El PSC afirma que la ciutadania no pot entendre que una situació d’ordre domèstic com aquesta estigui suposant una paràlisi de l’Ajuntament. “Estem perdent el tren i ho pagarem car: mentre altres ajuntaments han posat la directa en la seva acció de govern, a Castelldefels està tot paralitzat a l’espera de que el PPC, CiU i l’AVVIC s’aclareixin sobre el que s’ha de fer”, ha assegurat Sau.

Els fets van succeir el 18 de novembre en el despatx del regidor Sáenz. Segons l’escrit de denúncia que la treballadora ha adreçat a l’alcalde, el regidor d’Hisenda i superior jeràrquic de la funcionària la va escridassar amb frases i expressions de menyspreu cap a ella i el personal d’aquesta àrea municipal,  crits que va acompanyar de cops al mobiliari. La tensió va arribar a tal punt que es va haver de presentar la Policia Local, alertats pel personal de l’àrea.

Castelldefels 30 de novembre de 2011




www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario